Tocanita de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 6 Feb 2010 | 12913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui(am avut de tara)
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 3 linguri de faina
  • 5-6 linguri smantana
  • patrunjel,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Se proportioneaza puiul,se spala si se lasa la scurs.Ceapa se taie marunt,morcovul se da pe razatoarea mica si se pun impreuna intr-o cratita cu 2 linguri de ulei.Dupa ce s-au calit se adauga puiul si se lasa putin la fript,apoi se pune apa(sa acopere carne),se da focul la minim si se pune capacul.Cnd s-a fiert carnea faceti un rantas din smantana si faina,opriti focul si-l puneti,amestecand energic sa nu se faca cocoloase.dupa ce ati pus rantasul mai puneti cateva minute pe foc,condimentati si puneti patrunjelul tocat marunt"(eu am pus si cativa catei de usturoi).Am servit cu mamaliguta si castraveti murati.

                   POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare Condimentate la Cuptor cu Cartofi in Lapte